Majka: Ezer szállal kötődöm Kazincbarcikához

Megosztás

Majka teltházas koncertjével kezdődött a 10. Kolorfesztivál zenei programja és ebből az alkalomból a népszerű rapper egy rendkívül személyes interjút adott a település polgármesterének.

Majka múlt héten a kazincbarcikai KolorFesztiválon lépett fel és ha már ott járt, exkluzív interjút adott Szitka Péter polgármesternek. Az ózdi rappernek mai napig a szíve csücske Borsod megye, ezért a szokásosnál is nagyobb lendülettel lép a színpadra. A közönség soraiban mindig akadnak ismerős arcok, akikkel feleleveníti a régi szép időket: “Itt van egy volt munkatársam, akit 20 éve nem láttam. Éveken keresztül együtt jártunk dolgozni reggel 7 órára. Egy valami biztos: soha többet nem szeretnék ilyen korán dolgozni járni.” – mondja nevetve a valóságshow sztárból lett celeb.

A jelek szerint Majkán kívül a rajongók sem szeretnék, hogy az ózdi fenegyerek visszaálljon a klasszikus munka világába: a Forbes legfrissebb listája szerint ő az ország legismertebb, legkedveltebb és legtöbb pénzt termelő közszereplője.

A teljes interjú megtekinthető itt:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek